Nieuws

Meedoen aan de nieuwe versie Postcoderoosproject

2m

Wij als Energie Coöperatie Voorthuizen Duurzaam zijn in Voorthuizen, Barneveld en Garderen druk bezig met de voorbereidingen van diverse projecten. In dit proces werd medio vorig jaar bekend dat de regeling zoals hij destijds gold, per 1-1-2021 zou wijzigen. Op zich goed nieuws, want de regeling zoals deze destijds gold is complex, en niet makkelijk uitlegbaar.De minister heeft de regeling gewijzigd in een subsidieregeling. Heel plat gezegd betekent dit dat de coöperatie een subsidie ontvangt voor iedere kWh aan stroom die in het project wordt opgewekt.

En u kunt meedoen! Met deze subsidie ontstaat er een businesscase waarbij de leden van de coöperatie een rendement kunnen ontvangen op de investering die zij gaan doen in een project.En de coöperatie heeft de garantie van het ministerie dat deze subsidie 15 jaar loopt.U als lid (of potentieel lid) kan ons hierbij helpen door mee te doen in een dergelijk project.Het start met lid te worden van onze coöperatie. Stuur een mail naar lidworden@voorthuizenduurzaam.nl en het wordt geregeld.

Met uw lidmaatschap kunt u goedkoper stroom en gas inkopen om | Nieuwe Energie Doorlinken.

Als lid van de coöperatie krijgt u ook het aanbod om mee te doen in de realisatie van de projecten. Dit levert u direct en risicoloos rendement op uw investering. Uw geld wordt gebruikt om duurzame energieprojecten te realiseren.

En met de subsidie van de overheid heeft u de garantie dat u een zeker rendement ontvangt.

Voorthuizen

Overstappen in de zakelijke markt / zakelijk om?

Natuurlijk kun je met je bedrijf ook om naar nieuwe energie: lokaal opgewekt en 100% duurzame energie. Hiermee draag je niet alleenbij aan een energieneutraal Nederland en het structureel verlagen van de energietarieven, maar steun je ook de lokale economie. Het is de makkelijkste stap in de verduurzaming van je bedrijf.

Als bedrijf ontvang je een welkomstpakket en er lopen ook leuke acties om samen met je medewerkers om te gaan. Meer weten en een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!